Notice: Undefined index: options in /home/fundati1/valceaforestrun.fundatiacomunitaravalcea.ro/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192

S-a încheiat proiectul motivațional ”VREAU ȘI EU LA LICEU”

”𝑉𝑎̆ 𝑚𝑢𝑙𝑡̦𝑢𝑚𝑖𝑚 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑐𝑒𝑙𝑒 𝑚𝑎𝑖 𝑓𝑟𝑢𝑚𝑜𝑎𝑠𝑒 𝑖̂𝑛𝑡𝑎̂𝑙𝑛𝑖𝑟𝑖, 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑡𝑖𝑚𝑝𝑢𝑙 𝑝𝑒𝑡𝑟𝑒𝑐𝑢𝑡 𝑖̂𝑛 𝑐𝑒𝑙 𝑚𝑎𝑖 𝑢𝑡𝑖𝑙 𝑚𝑜𝑑 𝑝𝑜𝑠𝑖𝑏𝑖𝑙 𝑠̦𝑖 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑡𝑜𝑎𝑡𝑒 𝑒𝑓𝑜𝑟𝑡𝑢𝑟𝑖𝑙𝑒 𝑑𝑒𝑝𝑢𝑠𝑒 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑎 𝑛𝑒 𝑎𝑗𝑢𝑡𝑎 𝑠𝑎̆ 𝑎𝑗𝑢𝑛𝑔𝑒𝑚 𝑙𝑎 𝑐𝑒𝑎 𝑚𝑎𝑖 𝑏𝑢𝑛𝑎̆ 𝑣𝑒𝑟𝑠𝑖𝑢𝑛𝑒 𝑎 𝑛𝑜𝑎𝑠𝑡𝑟𝑎̆!”

”𝐶𝑜𝑛𝑠𝑖𝑑𝑒𝑟 𝑐𝑎̆ 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑐𝑒𝑙 𝑚𝑎𝑖 𝑏𝑢𝑛 𝑙𝑢𝑐𝑟𝑢 𝑖̂𝑛 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑚𝑖-𝑎𝑚 𝑝𝑢𝑡𝑢𝑡 𝑖𝑛𝑣𝑒𝑠𝑡𝑖 𝑡𝑖𝑚𝑝𝑢𝑙!”

Cu acest feedback s-a încheiat proiectul motivațional ”VREAU ȘI EU LA LICEU”, în format online, pentru elevii claselor a VIII-a, din 6 comune ale județului, inițiat de Asociaţia Vatra cu idei. A fost un parteneriat frumos, cu sprijinul bibliotecilor publice locale din Galicea, Păușești-Măglași, Pietrari și Bălcești, precum și cu Școlile Gimnaziale Nicolae Bălcescu și Bărbătești. Calde mulțumiri partenerilor și trainerilor actualei ediții!

Colaborarea cu participanții continuă după admiterea lor la liceu, când se va organiza selecția pentru ȘCOALA DE VARĂ PENTRU ADOLESCENȚI DE LA ȚARĂ.

Proiectul este finanțat prin fondurile strânse de sportivii și susținătorii ”Vâlcea Forest Run & MTB 2022”.

Vâlcea Forest Run este un eveniment sportiv de strângere de fonduri organizat de Fundaţia Comunitară Vȃlcea prin care se promovează sportul și se activează spiritul comunității vâlcene.

#VâlceaForestRun

#AleargăAcasă

#AlergămÎmpreună

#FundațiaComunitarăVâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *