Râmnicul meu • concurs de pictură pentru copii

 

UAP Filiala Râmnicu Vâlcea

Despre proiect:

Concursul de pictură pentru copii „Râmnicul meu”, organizat de Filiala Râmnicu Vâlcea a Uniunii Artiștilor Plastici din România în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea, și cu Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, a ajuns la cea de-a treia ediție în acest an.

Concursul își propune descoperirea și promovarea unor tineri talentați, precum și încurajarea lor pentru a deveni următoarea generație de artiști profesioniști sau buni cunoscători și consumatori de artă.

Promovăm, prin intermediul acestei competiții, atât creativitatea în rândul tinerilor, cât și o mai bună cunoaștere de către publicul larg a valorilor locale, a monumentelor, a tradițiilor, a performanțelor artistice, a tot ceea ce face din Râmnicu Vâlcea un centru cultural și artistic deosebit de important în zona Olteniei.

„Râmnicul meu” se adresează elevilor Liceului de Artă „Victor Giuleanu” și elevilor din clasele I – XII ai școlilor din oraș și din localitățile limitrofe, cu maximum 2 lucrări de pictură pentru fiecare concurent.

Buget estimat inițial: 30000 RON pentru pânze, materiale de pictură și premii acordate pe categorii de vârstă. Dacă se strâng mai multe fonduri, vor fi investite în mai multe premii pentru copii

Ambasadorii proiectului:

Aurelia

 

Sanda

Râmnicul meu - concurs de pictură pentru copii

Am strâns 650 LEI din totalul de 1000

65%

Gabriela

 

Popescu

Râmnicul meu - concurs de pictură pentru copii

Am strâns 2100 LEI din totalul de 2500

84%

Gheorghe

 

Dican

Râmnicul meu - concurs de pictură pentru copii

Am strâns 1300 LEI din totalul de 2000

65%