FCVL Hub • Co-working & educational space

 

Fundația Comunitară Vâlcea

Despre proiect:

Am lucrat șase luni pentru amenajarea unui hub comunitar – un cadru şi un loc pentru toți cei care cred că implicarea activă și dedicarea pot face diferența. Hubul educațional a fost amenajat cu resurse din Fondul pentru un viitor mai bun în comunități a fost gândit cu sprijinul AZStudio Architecture și populat cu ateliere STEAM și de educație de mediu, cu sprijinul partenerilor locali. Prin evenimente îl transformăm într-un spațiu primitor pentru a conecta cât mai mulți actori la nivel local (antreprenori, funcționari, profesori, voluntari, lucrători de tineret) și regional.

De-a lungul celor zece luni de funcționare am organizat mai multe evenimente tip Community Talks, evenimente de lansare, ateliere de gastronomie și zero waste, dezbateri, discuții cu activiști civici și evenimente de integrare și incluziune cu peste 400 de participanți.

Pentru a menține acest spațiu cu facilități de co-working, laborator STEAM și imprimare 3D și a-l ține deschis pentru tineri antreprenori, artiști, freelanceri, avem nevoie de sprijin!

Buget: 12000 RON, pentru acoperirea cheltuielilor de gestionare a spațiului și a materialelor necesare desfășurării evenimentelor, atelierelor și programelor dedicate tinerilor și cetațenilor pentru 6 luni.

Ambasadorii proiectului:

Gabriela

 

Solomon

FCVL Hub - Co-working and educational space

Am strâns 165 LEI din totalul de 500

33%