Politica de confidențialiate

Dacă aveți sub 16 ani, vă rugăm să discutați cu părinții dvs. sau cu adulții care vă îngrijesc și asigurați-vă că sunt de acord cu modul în care vă împărtășiți informațiile.

Ce acoperă această Politică de confidențialitate?

Este important pentru noi să avem grijă de informațiile dvs. Această Politică de confidențialitate stabilește modul în care colectăm, utilizăm și stocăm informațiile dumneavoastră personale pe site-ul fundatiacomunitaravalcea.ro și ce măsuri luăm pentru a vă proteja informațiile.

Se aplică tuturor „site-urilor noastre” – adică tuturor site-urilor din cadrul numelui de domeniu „fundatiacomunitaravalcea.ro” și altor site-uri gestionate de Fundația Comunitară Vâlcea. Pe unele dintre site-urile noastre, puteți să creați conturi, să comandați mărfuri, să faceți donații, să vă alăturați și să participați la forumuri de discuții și să aplicați pentru locuri de muncă. Aceste site-uri au, în general, propria lor politică de confidențialitate specifică, dar dacă nu o au, se aplică această Politică de confidențialitate.

Vă rugăm să citiți cu atenție Politica noastră de confidențialitate înainte de a utiliza site-urile noastre și să o consultați în mod regulat pentru a verifica dacă există actualizări. Rețineți că această Politică de confidențialitate va guverna modul în care colectăm și folosim informațiile dumneavoastră personale din momentul în care începeți să vizitați sau să utilizați site-urile noastre.

Ce NU acoperă această Politică de confidențialitate?

Trebuie să rețineți că, prin intermediul site-urilor noastre, puteți ajunge sau fi direcționat către alte site-uri care au legătură cu FUNDAȚIA COMUNITARĂ VÂLCEA, cum ar fi site-urile comitetelor noastre naționale (diferitele organizații caritabile private din lume a căror misiune este să sprijine FUNDAȚIA COMUNITARĂ VÂLCEA). Toate aceste site-uri au propriile politici de confidențialitate care urmează aceleași principii cheie de confidențialitate și protecție a datelor cu caracter personal ca și FUNDAȚIA COMUNITARĂ VÂLCEA, dar pot avea unele diferențe.

Vă rugăm să rețineți că această Politică de confidențialitate nu se aplică altor site-uri web non-FUNDAȚIA COMUNITARĂ VÂLCEA care pot fi legate prin intermediul unuia dintre site-urile noastre sau către orice colecție de informații personale după ce faceți clic pe link-uri către astfel de alte site-uri. Includerea unui link în oricare dintre site-urile noastre către acele alte site-uri nu implică aprobarea de către FUNDAȚIA COMUNITARĂ VÂLCEA a site-ului legat sau a politicilor de confidențialitate ale acelor site-uri. Pentru mai multe informații, consultați http://valceaforestrun.fundatiacomunitaravalcea.ro/politica-de-confidentialitate

Ce sunt informațiile personale?

În sensul acestei Politici de confidențialitate, „informații personale” reprezintă orice informație care ne permite să vă identificăm, direct sau indirect, prin referire la orice identificatori, cum ar fi numele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail, numărul de identificare, datele despre locație, identificator online – sau unul sau mai mulți alți factori specifici dvs. ca persoană care ne-ar permite să vă identificăm.

Pe scurt: Cum vă protejăm informațiile personale?

 • Vom folosi informațiile dumneavoastră personale numai în scopurile descrise în această Politică și pentru niciun alt scop.
 • Nu vom vinde informațiile dumneavoastră personale.
 • Nu vom păstra informațiile dumneavoastră cu caracter personal mai mult decât este necesar pentru scopurile declarate, cu excepția măsurilor cerute de reglementările aplicabile.
 • Vom lua toate măsurile tehnice și organizatorice rezonabile și necesare pentru a vă proteja informațiile personale.

Notă specială pentru copii

Un număr de site-uri din domeniul fundatiacomunitaravalcea.ro sunt axate pe copii. Unele dintre aceste site-uri solicită utilizatorului copil să ne furnizeze informații personale, de exemplu, pentru a se înscrie într-o competiție sau pentru a participa la un atelier. Dacă da, vom cere doar cantitatea minimă de informații personale necesare. Aceste site-uri vor avea în general o politică de confidențialitate specifică site-ului pe care ar trebui să o citiți cu atenție.

1. CE INFORMAȚII PERSONALE COLECTĂM DE LA DVS.?

În funcție de modul în care interacționați cu noi, informațiile personale pe care le colectăm pot include numele dvs., adresa poștală, adresa de e-mail, numărul de telefon sau de mobil, numele rețelei sociale, preferințele dvs. de contact, detalii bancare, data și/sau anul nașterii dvs. , și sex (unde este cazul, cum ar fi atunci când vă înregistrați pentru un eveniment de desfășurare). De asemenea, putem colecta informații personale despre donațiile pe care ni le faci, orice acțiuni pe care le faci ca parte a unei campanii pentru noi sau evenimente la care te înregistrezi sau la care participi și detalii din orice interacțiune cu echipa noastră de asistență. Putem combina aceste informații cu informațiile pe care le colectăm în timpul navigării generale din jurnalele de server standard (cum ar fi adresa IP (Internet Protocol), numele domeniului, tipul browserului, sistemul de operare și informații precum site-ul web care v-a îndrumat la noi, fișierele pe care le-ați descărcat, paginile pe care le vizitați și datele/orele respectivelor vizite). Facem acest lucru pentru a ne asigura că comunicările noastre cu dvs. sunt adecvate și adaptate – ceva ce știm că înseamnă foarte mult pentru susținătorii noștri. Am prezentat câteva exemple mai jos.

Informații personale furnizate atunci când ne contactați sau vă creați un cont prin site-urile noastre

 • Dacă ne contactați direct, este posibil să primim informații personale despre dvs. De exemplu, atunci când contactați echipa noastră, vă abonați la un buletin informativ, solicitați informații, oferiți feedback, aplicați pentru un loc de muncă, creați un cont sau vă alăturați unui grup de discuții, este posibil să primim numele dvs., adresa de e-mail, adresa poștală, numărul de telefon și alte detalii personale necesare în scopul de a aborda angajamentul dumneavoastră cu noi, precum și conținutul unui mesaj sau atașamente pe care ni le puteți trimite și alte informații pe care alegeți să le furnizați.

Informații personale furnizate atunci când faceți o donație

 • Dacă faceți o donație prin intermediul unuia dintre site-urile noastre, vi se va cere să furnizați anumite informații personale pentru a ne ajuta să procesăm plata și să ne asigurăm că donația dvs. ajunge acolo unde intenționați să ajungă. De exemplu, este posibil să primim numele dumneavoastră, adresa de e-mail, adresa poștală, numărul de telefon, o înregistrare a consimțământului dumneavoastră și alte informații pe care alegeți să le furnizați.

Informații personale disponibile public despre dvs

 • De asemenea, putem colecta informații cu caracter personal care sunt disponibile public pentru a construi o imagine mai bună despre dvs. și despre interesele dvs., precum și date comportamentale pe platformele digitale, astfel încât să putem lua în considerare cum să vă cerem sprijinul cel mai bine. Pentru a face acest lucru, efectuăm cercetări, care pot include utilizarea abonamentelor de la terți, pentru a ne ajuta să înțelegem lucruri precum informațiile demografice asociate cu codul dvs. poștal, o estimare a vârstei dvs., informații despre directori și participații, angajare și câștiguri, precum și interesele tale caritabile și de a oferi istorie.

2. CUM UTILIZAM INFORMATIILE DVS. PERSONALE?

Putem folosi informațiile dumneavoastră personale:

Pentru a comunica cu tine

 • Dacă ne-ați contactat cu o întrebare sau un feedback, este posibil să comunicăm cu dvs. pentru a răspunde la acea întrebare sau feedback.
 • Este posibil să comunicăm cu dvs. pentru a vă oferi acces și utilizare la serviciile pe care le-ați solicitat sau la care v-ați înscris, cum ar fi buletinele informative și actualizările.
 • Dacă v-ați creat un cont la noi pe oricare dintre site-urile noastre, vă putem trimite un mesaj pentru a verifica și a vedea dacă există vreun ajutor pe care îl putem oferi sau pentru a verifica dacă ați întâmpinat probleme. Și este posibil să vă contactăm pentru a verifica dacă adresa de e-mail sau poștală pe care o păstrăm pentru dvs. este corectă.

Pentru a îndeplini sarcini administrative, inclusiv procesarea donațiilor

 • Vom folosi informațiile dumneavoastră pentru a păstra o evidență a relației dumneavoastră cu noi.
 • Putem folosi informațiile dvs. pentru a procesa plățile donațiilor și pentru a vă contacta în legătură cu tranzacția de plată sau donație și pentru a verifica tranzacția de plată.
 • Dacă avem un aranjament contractual cu dumneavoastră sau cu angajatorul dumneavoastră (și ați fost numit ca persoană de contact), putem folosi informațiile dumneavoastră pentru a vă contacta în legătură cu acel aranjament contractual.
 • De asemenea, putem folosi informațiile dumneavoastră pentru a analiza și îmbunătăți site-ul nostru web, serviciile, produsele sau informațiile pe care vi le oferim.

Pentru a obține sprijin din partea dvs. și a altor potențiali susținători

 • Putem folosi informațiile dumneavoastră pentru a vă solicita să participați la sondaje sau cercetări, pentru a efectua și analiza sondaje de cercetare, focus grupuri sau alte metode de cercetare.
 • De asemenea, putem folosi informațiile dvs. și ale altor susținători și să le combinăm cu alte informații disponibile public, pentru a crea „profiluri” de susținători și pentru a evalua tendințele.
 • De asemenea, putem efectua cercetări pentru a identifica indivizi care au o afinitate cu cauza noastră, dar cu care nu avem deja legătura. Folosim surse din domeniul public și consiliile și comitetele noastre de campanie de voluntari, pentru a identifica alte persoane care ar putea fi capabile să ne susțină sau să ne prezinte altora, de obicei la un nivel de cadou major.
 • Scopul acestui lucru va fi:
  • să vă înțelegem mai bine pe dumneavoastră și pe ceilalți susținători ai noștri și să ne angajăm cu dumneavoastră și cu ei în moduri adecvate și eficiente
  • pentru a oferi experiențe mai precise și relevante pentru donatorii noștri individuali, pentru a oferi mai multă conștientizare pentru activitatea FUNDAȚIA COMUNITARĂ VÂLCEA din întreaga lume, pentru a fi mai transparent cu privire la modul în care sunt utilizate fondurile donatorilor și pentru a viza profiluri similare în diferite peisaje digitale.
 • În anumite cazuri, putem folosi informațiile pe care le-am colectat pentru a efectua diligența necesară asupra tuturor cadourilor majore, în conformitate cu obligațiile noastre legale și de reglementare și cu politicile și procedurile interne de gestionare a riscurilor. Acest lucru este pentru a ne proteja reputația și pentru a ne ajuta să atenuăm orice risc asociat.

Să comercializeze direct către tine

 • Putem folosi informațiile dvs. pentru a vă anunța prin e-mail, telefon, SMS sau poștă sau prin intermediul rețelelor sociale cele mai recente știri despre munca noastră pentru copii și să vă împărtășim cum vă puteți ajuta, acolo unde avem o bază legitimă pentru a face acest lucru. Aceste actualizări pot include informații despre strângerea de fonduri sau campania pentru noi, gama noastră de produse marca FUNDAȚIA COMUNITARĂ VÂLCEA și alte cadouri, informații despre lăsarea unui cadou în testamentul dvs., apeluri specifice, precum și actualizări despre munca noastră cu copiii.
 • În cazul în care nu vă solicităm în mod special consimțământul pentru a face acest lucru, credem că este în mandatul și interesul nostru legitim să le aducem la cunoștință susținătorilor noștri despre cele mai recente știri despre munca noastră pentru copii și să vă împărtășim cum puteți ajuta. Facem acest lucru numai acolo unde credem că trimiterea acestora nu va afecta confidențialitatea sau vă va cauza vătămare sau suferință.

Pentru a vă facilita participarea la o competiție

 • Este posibil să folosim informațiile dumneavoastră pentru a vă permite să participați la unul dintre competițiile noastre.
 • Dacă participați la unul dintre competițiile noastre, este posibil să folosim informațiile dvs. pentru a realiza administrarea competiției.

Pentru a ne proteja drepturile legale

 • Putem folosi informațiile dumneavoastră personale pentru a ne aplica Termenii de utilizare, pentru a ne apăra drepturile legale și pentru a ne conforma obligațiilor și politicilor noastre legale.

Agregare date

 • Putem de-identifica (adică să anonimizăm) și să agregăm informațiile colectate prin site-urile noastre pentru analize statistice și alte scopuri legitime, inclusiv în studii de cercetare.

3. CUM ÎNSĂMĂM INFORMAȚIILE DVS. PERSONAL?

Este posibil să împărtășim informațiile dumneavoastră personale cu partenerii noștri Comitetului Național și cu alți parteneri, agenți sau furnizori de servicii. Ei vor folosi informațiile dumneavoastră personale numai în scopurile menționate în secțiunea de mai sus.

Vom partaja informațiile dumneavoastră personale acestor parteneri numai dacă oferă garanții suficiente că informațiile dumneavoastră personale vor fi protejate și păstrate în siguranță, inclusiv în cazurile în care acele terțe părți sunt situate în țări din afara țării dumneavoastră de reședință. De asemenea, vom lua măsuri rezonabile pentru a ne asigura că mijloacele de transfer al informațiilor dumneavoastră personale oferă garanții adecvate.

Promitem să vă păstrăm întotdeauna datele în siguranță și nu vom vinde sau schimba niciodată informațiile dvs. personale cu nicio altă organizație.

Este posibil să furnizăm adresa dumneavoastră de e-mail sau numărul de telefon mobil companiilor de publicitate digitală sau de rețele sociale care lucrează în numele nostru, cum ar fi Facebook, Instagram, LinkedIn și YouTube. Asta ca sa putem ajungeți la dvs. și la alții ca dvs. cu cele mai recente știri și informații despre cum puteți ajuta la protejarea copiilor. Aceste informații personale sunt întotdeauna furnizate într-un format criptat și sunt șterse imediat după utilizare.

Dacă nu doriți să vedeți publicitate direcționată de la noi pe rețelele de socializare, vă rugăm să consultați instrucțiunile furnizate de site-ul web sau aplicația de rețele sociale specifice, de exemplu pe Facebook, LinkedIn, Instagram și Google.

4. CUM îți poți controla informațiile personale?

Puteți solicita mai multe informații despre modul în care deținem și utilizăm informațiile dvs. sau puteți face orice altă solicitare în legătură cu informațiile dvs. personale, inclusiv retragerea permisiunii dvs. de a vă folosi informațiile personale, contactându-ne la  office@fundatiacomunitaravalcea.ro .

5. CÂT TIMP PĂSTRĂM INFORMAȚIILE DVS.

Vom folosi și stoca informațiile dumneavoastră personale doar atâta timp cât sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate. Cât timp vor fi stocate informațiile personale depinde de informațiile personale în cauză și pentru ce sunt utilizate, precum și dacă există vreo cerință administrativă sau de reglementare pentru păstrarea informațiilor personale. De exemplu, păstrăm informațiile dumneavoastră personale atât timp cât este necesar pentru a ne conforma obligațiilor noastre, inclusiv obligațiilor noastre față de dumneavoastră, pentru a răspunde oricărei solicitări din partea dumneavoastră (inclusiv pentru a vă administra donația) sau pentru a ne impune drepturile.

6. CUM PĂSTRĂM INFORMAȚIILE DVS. ÎN SECURITATE?

Avem în vigoare standarde comerciale rezonabile de tehnologie și securitate operațională pentru a proteja toate datele personale furnizate de persoane împotriva pierderii, utilizării greșite și accesului neautorizat, dezvăluirii, modificării sau distrugerii. Numai personalului autorizat, care a fost informat în mod corespunzător cu privire la obligațiile noastre de confidențialitate, are acces la informațiile personale.

7. COOKIE-uri

Site-urile Fundației Comunitare Vâlcea folosesc cookie-uri pentru a furniza statistici care ne ajută să vă oferim cea mai bună experiență pe site-urile noastre. Puteți afla mai multe în pagina noastră cu politica privind cookie-urile sau le puteți dezactiva dacă preferați. Cu toate acestea, continuând să utilizați site-urile noastre fără a modifica setările, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.

8. MODIFICĂRI ALE ACESTEI POLITICĂ DE CONFIDENTIALITATE

Dacă facem modificări la această Politică de confidențialitate, vom publica Politica de confidențialitate actualizată pe www.fundatiacomunitaravalcea.ro și subdomeniile aferente (valceaforestrun.fundatiacomunitaravalcea.ro), iar acele modificări vor intra în vigoare imediat după postare. Din acest motiv, vă încurajăm să verificați în mod frecvent Politica noastră de confidențialitate. Data „Ultima actualizare” din partea de jos a acestei pagini indică data când a fost revizuită ultima dată această Politică de confidențialitate. Politica de confidențialitate actualizată se va aplica de la data la care este postată pe valceaforestrun.fundatiacomunitaravalcea.ro și va guverna modul în care colectăm și folosim informațiile personale de atunci înainte.

9. CONTACTAȚI-NE

Dacă aveți întrebări despre această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la office@fundatiacomunitaravalcea.ro .

Ultima actualizare: august 2023