Înscrie un proiect pentru Vâlcea Forest Run & Bike 2021

Ai o idee de proiect sau o inițiativă pe care vrei să o transformi în proiect la Vâlcea Forest Run 2021? Trimite-ne-o până pe 25 iulie 2021!

Așteptăm idei care soluționează probleme din comunitatea locală sau pun în lumină resurse nebănuite sau aduc în discuție aspecte mai puțin cunoscute ale unor subiecte.

Vâlcea Forest Run este anul acesta la a patra ediție. În ultimii 3 ani am finanțat 11 proiecte din domenii variate. Am sprijinit înființarea primului Youth Hub din Râmnicu Vâlcea, am pus umărul la comunicarea unui proiect care dorește obținerea statutului de Geoparc UNESCO, am sprijinit o echipă de robotică și proiecte culturale. Aici găsești detalii despre proiectele de anul trecut (link)

Câte cauze vor merge mai departe?

În 2021, echipa fundației va alege 3 proiecte din cele înscrise și va propune un al patrulea.

Cine poate aplica?

Pot înscrie proiecte echipele care au idei bune ce pot rezolva probleme ale comunității și vor crește calitatea vieții în Vâlcea:

  • Grupuri de inițiativă* (fără personalitate juridică); 
  • Organizații non-guvernamentale (ONG-uri);

Pentru mai multe detalii despre condițiile de participare și criteriile de selecție din acest an, citește ghidul de participare (link).

Cum aplici?

Pentru a înscrie proiectul, completează formularul de aici sau scrie la adresa de email grants@fundatiacomunitaravalcea.ro. Tot acolo așteptăm și întrebarile sau nelămuririle. 

Termenul limită

25 iulie 2021, ora 23:59.

Vă încurajăm să redactați aplicațiile cât mai repede, pentru a lăsa timp pentru eventuale clarificări și consultări. Proiectele trimise după termenul limită nu vor fi luate în considerare.

Documente utile

Ghidul de participare

Formularul de aplicare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *