Silvia Petre

Lucrez cu tinerii încă de când eram eu însămi tânără… și am crescut din nou și din nou cu fiecare generație de voluntari implicați în activitățile Asociației Pro Xpert. Și nu voi înceta niciodată să am încredere în tineri și să mă bucur de inițiativele și rezultatele lor.

Asociația Vâlceană a Elevilor este de departe organizația mea preferată. Gândul că mai există tineri ca ei, cu dorința de a ”fi ei înșiși schimbarea pe care o doresc în lume” , energia lor nelimitată în a construi, în a face lucrurile să se întâmple, mă face să sper că lumea asta nu e chiar atât de pierdută cum pare când deschizi televizorul.

Susțin proiectul #GenerațiaPutem pentru că răspunde unei nevoi reale a tinerilor din comunitățile mici de a accede informație concretă și utilă pentru a porni în viață – în condițiile în care sunt zilnic bombardați cu informații inutile și deseori dăunătoare. Dar și pentru că organizații ca AVE merită tot sprijinul nostru în demersul lor de a ajuta toți tinerii să crească la fel de frumos ca ei.

Sustinatori:

[give_donor_wall form_id=4167]