Fundraiser Radu Talpoș – Asociația ATARAXIA

Radu Talpos

Radu Talpos: În cei 20+ ani de când sunt pasionat de diferite sporturi, de fitness și de sănătate în general, am reușit să acumulez experiența necesară pentru a ști cu adevărat cum să planific și să cultivez o viață sănătoasă, trăită zi de zi. În tot acest timp am studiat nutriție, fiind tehnician nutriționist acreditat. Excelez în multe stiluri de antrenament, printre care putem puncta antrenamentul funcțional, condiționarea, weightlifting și bodybuilding, dar studiez constant noi tehnici științifice de recuperare fizică și rezolvare probleme posturale. De asemenea, iubesc cross-training-ul, fitness-ul funcțional și artele marțiale, mai ales Brazilian Jiu Jitsu.

De ce VISart ?

Practic sporturi indoor de mic, dar iubesc natura si activitățile în aer liber. Mai mult de jumătate din viață am trăit-o în București, un oraș cunoscut ca fiind nu tocmai curat, nu chiar practicabil pentru pietoni, alergători, bicicliști, cicliști, iar celebrul gri al blocurilor comuniste nu este tocmai estetic și înviorător. In schimb, imi aduc aminte cu drag de copilăria din Râmnicu Vâlcea, orașul meu de suflet, localitate mult mai verde si care a evoluat artistic si visual mult mai mult în ultimii 30 de ani.

Având în vedere că VISart, în cadrul Valcea Forest Run 2021 propune opere murale sub tema ”Privește spre viitor” iar fiecare creație va avea o temă centrală, bine definită: 

„Drepturile copiilor” , „Protecția mediului înconjurător și reciclare”, „Lupta anti-discriminare”, „Egalitatea dintre femei și bărbați”, „Lupta împotriva sărăciei”, „Familia” principii cu care rezonez foarte puternic și pentru care m-am pronunțat tot timpul, alegerea a fost foarte clară. 

 ***

Ne vedem la alergat în Râmnicu Vâlcea, donați pentru VISart și haideți să facem orașul și mai frumos. Pentru proiectul VISart avem nevoie de minim 15000 lei, costuri pentru un mural si două workshop-uri de street art. Haideți să ne mobilizăm, la propriu și la figurat :).

Ajută proiectul pe care îl susțin printr-o donație:

Sustinatori:

IS

Iulia Smărăndoiu

octombrie 13, 2021

Amount Donated
100,00 RON
SA

Stoica Anda

octombrie 6, 2021

Amount Donated
200,00 RON
Anonymous User

Anonymous

septembrie 18, 2021

Mult succes si multumim pentru implicarea in comunitate!

Amount Donated
50,00 RON
GS

Gabriela Solomon

septembrie 7, 2021

Amount Donated
50,00 RON