Mircea Olaru

BroBots Team

Pentru ca m-am născut în Drăgășani și am locuit apoi destul de mult în Rm. Vâlcea, obișnuiesc să răspund la întrebarea “De unde ești?” cu un simplu “din Vâlcea…” chiar dacă Bucureștiul îmi mănâncă zilele de aproape 20 de ani 😉

Am fost prima generație de elevi ai doamnei profesoare Simona Ianc, la clasa de informatica – Colegiul Național “Alexandru Lahovari” din Rm. Vâlcea. Nu am ajuns să fiu programator însă toate noțiunile de baza din IT, ca simplu utilizator în domeniul în care activez, pot spune ca i se datorează 100%.

Aflând de proiectul pe care îl coordonează în prezent, BroBots – Educație STEM – Robotică, am rămas puțin blocat: ateliere de programare, proiectare, imprimare 3D, robotică! WOW…. pe vremea noastră nici nu visam la așa ceva. Pe atunci în Romania abia începeam să ne facem adrese de email și să intram pe Internet 😉

Povestind cu doamna profesoară am aflat că sunt necesare fonduri de exemplu pentru o imprimantă 3D mai performantă sau pentru componente și piese pentru realizarea roboților.

Cred că un astfel de proiect educațional merită susținut. Măcar noi, cei din acea generație, cred că putem să dăm o mână de ajutor dar, evident că orice donație, indiferent de sursă, este binevenită.

PV

Predescu Valentina

50,00 RON octombrie 19, 2020

la cat mai multe proiecte de sustinere a educatiei 🙂