Mihai Tudorică

Vâlcea Forest Run 2021

Sunt alergător, pasionat de munte, născut în Zărnești, lângă Piatra Craiului si responsabil de proiectul „Noi inițiative în cadrul programului de fundații comunitare” al ARC – Asociatia pentru Relatii Comunitare.

Am început să alerg, am alergat un maraton montan și multe alte competitii. Viața mea s-a schimbat într-un mod radical.

Reîntors în tara am devenit activist civic. Sunt cofondator al unui grup de activism (#rezistenta) al cărui leader am fost 1 an și jumătate, iar acum mă ocup de dezvoltare de fundații comunitare în România.

In 2018 și 2019 am sprijinit înființarea a 3 noi fundații comunitare cu toate instrumentele pe care le-am avut la îndemână.

Pentru înființarea Fundației Comunitare Vâlcea am alergat un semimaraton la Sibiu și un semimaraton montan la Vâlcea în 2019. Acum voi merge, deoarece sunt accidentat la genunchi, încă nu știu când voi suferi operația de menisc, dar în cârje sau pe picioare voi merge 5 km pentru Fundația Comunitară Vâlcea! Îi susțin și anul acesta pentru că au avut un start excelent, o schimbare de strategie la 180 de grade datorată pandemiei și e foarte important să îi încurajăm să continue.

Haide să-i susținem împreună pe cei care schimba ceva la “firul ierbii”.

800,00 RON octombrie 14, 2020
SM

Smarandescu Martha

50,00 RON octombrie 12, 2020
RI

Radu Ivan

100,00 RON octombrie 12, 2020

100,00 RON octombrie 9, 2020
RE

Radu-Constantin Enea

200,00 RON octombrie 7, 2020

100,00 RON octombrie 4, 2020
CG

Claudia Gican

100,00 RON septembrie 30, 2020

Spor la treabă! Vă apreciez foarte tare pentru implicare!

50,00 RON septembrie 25, 2020
FA