Fundraiser Mihaela Coman – Asociația AIVI

Mihaela Coman

Sunt specialist în comunicare, relații publice și marketing digital la ANTREC Tulcea, o asociație care susține activitățile culturale din România. Recent, mi-am extins pasiunea pentru încurajarea oricăror forme de cultură, fiind voluntară pentru Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune în domeniul social media.
Știu din experiență proprie ce înseamnă nevoia de incluziune și de exprimare a vocii personale, dorința de comunicare și apartenență la comunitate. De aceea, susțin proiectul asociației AIVI: „Școala de iarnă pentru jurnalism comunitar” pentru tinerii din județul Vâlcea. M-am înscris la Vâlcea Forest Run în cursa Faurecia de 5 km pentru că am încredere și vreau să contribui la un viitor mai bun pentru adolescenți prin educația non-formală.


Consider că doar împreună, prin implicarea comunităților locale și prin puterea exemplului, putem oferi soluții concludente în dezvoltarea copiilor și putem valorifica potențialul creativ și inovativ al acestora. Astfel, vă invit să fiți alături de mine, să contribuiți cu o donație oricât de mică și să mă ajutați să dăm voce poveștilor inedite a oamenilor din comunitățile locale din România.

Sustinatori:

[give_donor_wall form_id=4547]