Notice: Undefined index: options in /home/fundati1/valceaforestrun.fundatiacomunitaravalcea.ro/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192

Fundraiser Iuliana Puiu – Asociația Vatra cu Idei

Iuliana Puiu

Studentă fiind, știu ce înseamnă sa muncești din greu pentru a te autodepăși constant și a lupta pentru a-ți îndeplini visurile. Și mai știu ca asta e imposibil dacă nu ai pe cineva care să-ți arate cum, pentru ca întotdeauna atunci când reușim, o facem impreuna. 

Școală de vara pentru adolescenți de la țară e mult mai mult decât pare. Știm cu toții ca diferențele profunde dintre mediul urban și rural pot fi adesea prăpăstioase, iar eu cred ferm că “Școală de vara” e proiectul care le diminuează, dacă nu chiar elimină. E momentul să reușim să schimbăm viața altor 20 de liceeni din mediul rural. E timpul să dăm o șansă, să conturăm viitorul și să desenăm aripi pentru copiii care nu au acces la tot ce înseamnă informație pentru “un eu mai bun”. Fie că vorbim de dezvoltare personală, inteligență emoțională sau pur și simplu șansa de a beneficia de o excursie cu prietenii în care cresc împreună pe toate planurile, toate astea se pot întâmplă doar cu ajutorul TĂU. Atelierele diverse realizate cu traineri specializați ( de la autocunoaștere și orientare în cariera pana la identificarea aspirațiilor și dobândirea unei noi perspective de viață) îi vor ajuta pe copii să se redefinească: mai bine, mai frumos, mai puternic.

Ce poate fi mai nobil decât a ști că un suc, o cafea sau poate o masă în oraș, odată donați, ar putea schimba definitv viața unui adolescent în formare? Nu despre asta e vorba? A ne pune amprenta asupra celor din jur și a-i ghida în spre bine? Fii și tu ghidul lor!

Sustinatori:

[give_donor_wall form_id=5799]