Fundraiser Ioana Barbu – Asociația ATARAXIA

Ioana Barbu

Ajută proiectul pe care îl susțin printr-o donație:

Râmnicul îl port mereu în suflet, rămâne pentru totdeauna “acasă”, chiar și după atâția ani de când m-am mutat la Târgu Mureș. Nu pot descrie în cuvinte sentimentele pe care le trăiesc de fiecare dată când vin acolo…

Este un mix interesant de melancolie, bucurie, speranță, optimism, siguranță… și lista ar putea continua.

Este locul în care am crescut, de unde am o mare parte din amintiri, unde am descoperit arta, cultura, sportul, unde m-am dezvoltat și unde m-am format.

Sunt tare mândră de oamenii mei de acolo, de orașul meu natal și îi felicit pentru inițiativa de a organiza VISart – Valcea International Street Art Festival, un eveniment efervescent, care va crește de la an la an și care va pune bazele unei culturi artistice pentru viitoarele generații.

Cred cu tărie în potențialul Râmnicului, cred că merită un loc fruntaș pe lista destinațiilor de vizitat, ce trebuie descoperite și îndrăgite. Și ce ar putea fi mai potrivit decât acest limbaj universal, numit artă, mai ales că acum se îmbină perfect și cu sportul!

De aceea am ales să particip la Vâlcea Forest Run 2021, unde putem cu toții promova acest proiect. Sunt greu de strând cei 15.000 de lei necesari? Nu cred, pentru că suntem mulți!

Mă regăsesc în temele alese de organizatori (drepturile copiilor, protecția mediului înconjurător și reciclarea, lupta anti-discriminare, egalitatea dintre femei și bărbați, lupta împotriva sărăciei, familia), fiind subiecte pe care le-am atins prin prisma activităților de voluntariat desfășurate de-a lungul anilor și care, în agitația de zi cu zi, poate multora ne scapă din vedere.

Iată că acum avem cu toții ocazia să ne implicăm activ! Ce spuneți, facem împreună acest eveniment extraordinar? Haideți să le dăm viitoarelor generații o doză pură de artă, care să le demonstreze că tot ce visează este posibil!

Sustinatori: