Notice: Undefined index: options in /home/fundati1/valceaforestrun.fundatiacomunitaravalcea.ro/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192

Fundraiser Gabriela Solomon

Mirabela Baitoiu

Gabriela Solomon

Susțin proiectul:

Vâlcea Forest Run 2021

De când a apărut Cristiana (fetiţa noastră care are acum 2 ani si 10 luni), s-a conturat şi gândul să ne întoarcem la Râmnicu Vâlcea – oraşul soţului meu şi oraşul în care am făcut şcoala generală şi liceul. 

Suntem la Vâlcea de un an şi jumătate și între timp a apărut încă un membru al familiei – Mihai. Pentru copiii noştri suntem voluntari şi fundraiseri pentru Fundaţia Comunitară Vâlcea, prima fundație comunitară din Oltenia și una din cele 19 existente în ţară. 

În ultimii doi ani am strâns cu ajutorul vostru peste 16000 de lei pentru înfiinţarea Fundaţiei Comunitare Vâlcea şi pentru proiecte susținute în comunitatea vâlceană. În lunile de izolare din pandemie am muncit non-stop pentru campania de strângere de fonduri pentru spitalele din județ. Cu doi copii mici, unul alăptat, cu stat la laptop între orele 22.00 și 1.00 noaptea și, în rest, pe telefon. Peste 200 de ore de muncă în folosul comunității (ale mele) * 3 voluntari (in medie) * 3 luni = 1800 de ore de muncă donate de mine și colegi. Fundatia a contribuit la sprijinirea medicilor și spitalelor, în 3 luni, cu donații în valoare de 188.547 de lei, de la 310 donatori individuali și firme și cu echipamente de protecție de 127.550 de lei din partea partenerilor. Și continuăm și în lunile de toamnă să facem astfel de donații.   

În dezvoltarea mea au contat foarte mult oportunităţile din liceu (un program educaţional alternativ care a format peste 10000 de tineri în toată ţara si conferinte in strainatate), aşa că îmi doresc tare mult să continuăm să contribuim la crearea acestor oportunităţi pentru elevii, profesorii şi părinţii din judeţ.  

Am trecut peste primul hop – înfiinţarea și peste primul an, în pandemie! Acum avem nevoie de ajutor ca să ne ducem proiectele mai departe. Iar o fundaţie care îşi asumă proiecte curajoase în educaţie, social, dezvoltare sustenabilă are o mulţime de costuri (administrative, cu salarii, chirie, logistică), costuri care nu întotdeauna pot fi acoperite din granturi sau proiecte finanţate privat.

 De aceea, eu, Cristiana şi bebe Mihai o să facem sport în familie și la Vâlcea Forest Run 2020! Vă invităm să ne fiţi alături şi să investim împreună în viitorul judeţului!

 ***

 Provocarea noastră de echipă de anul acesta e să strângem 10.000 de lei pentru partea logistică a Vâlcea Forest Run 2021 – evenimentul care va sprijini mai multe proiecte de dezvoltare la Vâlcea. Ajută-mă să dezvoltăm județul!

Susținători

[give_donor_wall form_id=482]