Fundraiser Gabriela Solomon – FCVL Hub

Gabriela Solomon

De când a apărut Cristiana (fetiţa noastră care are acum 4 ani si 10 luni), s-a conturat şi gândul să ne întoarcem la Râmnicu Vâlcea – oraşul soţului meu şi oraşul în care am făcut şcoala generală şi liceul. Suntem la Vâlcea de trei ani şi jumătate și între timp a apărut încă un membru al familiei – Mihai.

Pentru copiii noştri suntem voluntari şi fundraiseri pentru Fundaţia Comunitară Vâlcea, prima fundație comunitară din Oltenia și una din cele 19 existente în ţară. În ultimii doi ani am strâns cu ajutorul vostru peste 30000 de lei pentru înfiinţarea Fundaţiei Comunitare Vâlcea şi pentru proiecte susținute în comunitatea vâlceană.

În dezvoltarea mea au contat foarte mult oportunităţile din liceu (un program educaţional alternativ care a format peste 10000 de tineri în toată ţara și conferințe în străinătate), aşa că îmi doresc tare mult să continuăm să contribuim la crearea acestor oportunităţi pentru elevii, profesorii şi părinţii din judeţ. Anul acesta continuăm Fondul Științescu la Vâlcea și construim o nouă oportunitate – un spațiu de activare comunitară – FCVL Hub – Co-working & educational space!

Avem nevoie de ajutor ca să ne ducem proiectele mai departe. Iar o fundaţie care îşi asumă proiecte curajoase în educaţie, social, dezvoltare sustenabilă are o mulţime de costuri (administrative, cu salarii, chirie, logistică), costuri care nu întotdeauna pot fi acoperite din granturi sau proiecte finanţate privat. De aceea, eu, Cristiana şi Mihai o să facem sport în familie și la Vâlcea Forest Run 2022!

Ajută proiectul pe care îl susțin printr-o donație:

Sustinatori:

[give_donor_wall form_id=5365]