Fundraiser Gabi Solomon – Fondul Științescu

Gabi Solomon

De când a apărut Cristiana (fetiţa noastră care are acum 3 ani si 10 luni), s-a conturat şi gândul să ne întoarcem la Râmnicu Vâlcea – oraşul soţului meu şi oraşul în care am făcut şcoala generală şi liceul. Suntem la Vâlcea de doi ani şi jumătate și între timp a apărut încă un membru al familiei – Mihai.  

Pentru copiii noştri suntem voluntari şi fundraiseri pentru Fundaţia Comunitară Vâlcea, prima fundație comunitară din Oltenia și una din cele 19 existente în ţară. În ultimii doi ani am strâns cu ajutorul vostru peste 26000 de lei pentru înfiinţarea Fundaţiei Comunitare Vâlcea şi pentru proiecte susținute în comunitatea vâlceană. În lunile de izolare din pandemie am muncit non-stop pentru campania de strângere de fonduri pentru spitalele din județ.  

În dezvoltarea mea au contat foarte mult oportunităţile din liceu (un program educaţional alternativ care a format peste 10000 de tineri în toată ţara si conferințe in strainatate), aşa că îmi doresc tare mult să continuăm să contribuim la crearea acestor oportunităţi pentru elevii, profesorii şi părinţii din judeţ. Anul acesta aducem Fondul Științescu la Vâlcea!  

Am trecut peste primul hop – înfiinţarea și peste primul an, în pandemie! Acum avem nevoie de ajutor ca să ne ducem proiectele mai departe. Iar o fundaţie care îşi asumă proiecte curajoase în educaţie, social, dezvoltare sustenabilă are o mulţime de costuri (administrative, cu salarii, chirie, logistică), costuri care nu întotdeauna pot fi acoperite din granturi sau proiecte finanţate privat. De aceea, eu, Cristiana şi Mihai o să facem sport în familie și la Vâlcea Forest Run 2021! Vă invităm să ne fiţi alături şi să investim împreună în viitorul judeţului! ***Provocarea noastră de echipă de anul acesta e să strângem 15.000 de lei pentru a aduce Fondul Științescu la Vâlcea –  o mișcare de reenergizare a educației STEM care-i încurajează pe cei pasionați să le arate copiilor – prin experiment, activități practice și joc – acea latură a disciplinelor științifice care cu greu poate fi descrisă în manuale.  Ajută-mă să dezvoltăm județul!

Sustinatori:

[give_donor_wall form_id=3367]