Fundraiser Florin Stoican

Florin Stoican

Oltenia de sub Munte

Am norocul să mă fi născut în Oltenia de sub Munte, un loc cu un patrimoniu natural și cultural fantastice.

De peste 20 de ani, împreună cu oameni ai locului și iubitori ai zonei, încerc să găsesc o cale pentru conservarea naturii în beneficiul oamenilor.

Am înființat și pus pe picioare Parcul Național Buila-Vânturarița, unul dintre cele 13 parcuri naționale ale țării, am promovat parcul și regiunea, am educat mii de copii, am amenajat și întreținut infrastructura de vizitare, am cercetat și monitorizat valorile locale, am creat parteneriate locale.

Acum dorim să extindem impactul pozitiv al activităților noastre, creând în jurul parcului național și în comunitățile locale Geoparcul UNESCO Oltenia de sub Munte, geoparcul fiind un model de succes pus deja în practică în 169 de locuri din 44 de țări. Acest statut va oferi o oportunitate uriașă de dezvoltare sănătoasă a întregii regiuni, în folosul oamenilor și al naturii.

Alătură-te și tu acestui demers și sprijină înființarea Geoparcul UNESCO Oltenia de sub Munte!

GR

Guta Robert

100,00 L octombrie 31, 2020
S

Soft Tur Service

300,00 L octombrie 27, 2020

Evenimentele "Frâu, pedală și padelă"

ME

Mihaela Ersvik

450,00 L octombrie 21, 2020
LS

Leonard Subrescu

50,00 L octombrie 19, 2020
NR

50,00 L octombrie 15, 2020
MA

Mohora Anca

MM

Marinescu Mihaela Silvia

Succes!

MR

Manolescu Ruxandra

SC

Susanu Carmen

200,00 L octombrie 13, 2020

Va urmăresc cu drag din Montreal, Canada. Am copilărit în Bistrița și voi reveni în curând acolo. Bunicii mei (Toma și Maria Constantinescu), părintii și rudele dinspre mama au trăit în Bistrița și Costești. Tatăl meu, Victor Susanu, Inginer silvic, a avut o contribuție uriașă la formarea și întreținerea parcului forestier.
Am încredere în Florin Stoican ca va duce la bun sfârșit acesta frumoasa inițiativa și sper sa ma alătur in curând grupului. Daca aveți nevoie de ceva ajutor acum, o voi face cu draga inima; aveți coordonatele mele.

NA

50,00 L octombrie 13, 2020