Notice: Undefined index: options in /home/fundati1/valceaforestrun.fundatiacomunitaravalcea.ro/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192

Fundraiser Elena Maria Mîrzoiu – Asociația ATARAXIA

Eliza Maria Mîrzoiu

Salut,
Mă cheamă Eliza Maria Mîrzoiu și am 4 ani, aproape 5 ani, cred…
Merg la grădi și îmi place să fac tot felul de chestii, să mă joc cu diverse chestii…nu știu cu ce-mi place să mă joc…dar cel mai mult cu păpușile, să iau lupa să mă uit pe ea, lupa aia mare știți voi, cu care să mă uit pe cărți, să ascult povești și alte lucruri interesante, să mai cânt, să mă dau pe trambulină, să joc fotbal, să mă plimb cu bicicleta, să alerg și să mă întâlnesc cu prietenele mele…eu am multe prietene.
Când o să mă fac mare vreau să fiu artistă – polițistă 😊 ,a da, îmi place și să  desenez și să văd picturi, artă, știți voi! Nimic nu mă oprește să mă fac artistă!
Mami și tati mi-au luat o carte foarte interesantă cu întrebări și răspunsuri despre artă pentru copii. Una dintre întrebări era dacă grafitti este o artă și după ce am văzut ce înseamnă un grafitti sau artă stradală, cum spune tati , eu am spus clar DA. Chiar dacă nu toți sunt de acord cu mine mie îmi place pentru că este un model foarte atipic, care este foarte frumos .. zici că este un tren care are curcubeuri, zici că este un curcubeu cu crini, zici că este o noapte înstelată cu multe blocuri, zici că e o baghetă cu un ac sau un urs cu stele.
Daaa, mie îmi place când totul este colorat și frumos în jurul meu și poate că și oamenilor mari le-ar prinde bine să mai vadă din când în când lumea ca prin ochii unui copil, să zâmbească mai des…așa că ajută-mă să colorăm orașul, dacă vrei te învăț eu cum, că sunt artistă.
Ieri la engleză doamna ne-a spus că suntem super eroii ei și ne-a spus să ne alegem ce super puteri vrem și eu mi-am ales super puterea să alerg, to run. Așa că m-am decis, pe lângă că o să îl ajut pe tati să coloreze orașul, să îmi folosesc super puterea ca să alerg pentru VISart la Vâlcea Forest Run.
Dacă mă ajuți și tu îți dau un pupic, hi hi.

Susținători:

[give_donor_wall form_id=3966]