Notice: Undefined index: options in /home/fundati1/valceaforestrun.fundatiacomunitaravalcea.ro/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192

Fundraiser Duțu Mihai Alin

Duțu Mihai Alin

Susțin proiectul:

BroBots Team

Sunt un mândru vâlcean, absolvent al Colegiului Național „Alexandru Lahovari”, clasa de matematică-informatică, promoția 2007-2011.


În prezent arhitect, mă consider norocos că în perioada liceului am avut profesori dedicați și pasionați, care și-au pus în mod incontestabil amprenta în educația și dezvoltarea mea.


Vorbind cu unul dintre cele mai dragi și importante cadre didactice pe care le-am avut, doamna profesor Simona Ianc, am aflat de proiectul pe care îl coordonează în prezent: BroBots Team: Educație STEM și Robotică.


Îl consider un proiect foarte interesant, menit să ofere tinerilor pasionați de informatică, fizică și matematică din județul Vâlcea mijloacele necesare pentru a evolua și a-și duce pasiunea mai departe la următorul nivel.


Consider că acest proiect educațional merită susținut și promovat, așadar vă îndemn și pe voi (în special pe foștii mei colegi) să vă alăturați demersului.


#LET’SMAKEVALCEASMARTERANDSTRONGER

Susținători

[give_donor_wall form_id=403]