Notice: Undefined index: options in /home/fundati1/valceaforestrun.fundatiacomunitaravalcea.ro/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192

Fundraiser Dragoș Șerban – Asociatia Smile

Dragoș Șerban

Shoes-Box a fost una dintre primele mele activități in calitate de voluntar S.M.I.L.E.. Cert , auzisem înainte multe povesti de la vechii voluntari cum ca ar fi o munca titanica din partea noastră . Încă nu realizasem ceea ce va urma .

Zile peste zile ,săptămâni peste săptămâni petrecute la “depozit, care între timp a devenit spațiul nostru de relaxare” , locul unde mai pe scurt se petrecea magia de Crăciun a Campaniei My Shoe Box. O încăpere nu cu mult mai mare decât o sala de clasa ,dar locul unde o echipa de 80 de voluntari a reușit sa facă peste 7.000 de suflete sa nu piardă speranța miracolelor de Crăciun.

Satisfacția enorma pe care acest gând ți-l aduce este neprețuita . Nu cred ca pot echivala sentimentul cu nimic altceva de pana acum.

Sunt nerăbdător pentru ediția de anul acesta a proiectului “My Shoe-Box” , vreau sa retrăiesc sentimentul de spiriduși încă odată pentru copiii din comunitate.

Sustinatori:

[give_donor_wall form_id=6094]