Fundraiser Dima Alexia – Asociația Smile

Dima Alexia

Ce fac eu in asociația “More Than a Smile”? Pai, e simplu. Cunosc, învăț ma dezvolt și dezvolt. Drumul meu in asociație a fost și cu bune și cu rele cum e și normal. Dar acest parcurs m-a dezvoltat pe mine ca om și m-a ajutat sa învăț multe lucruri: lucrul in echipa și faptul ca fiecare are o voce, o părere care trebuie auzita.

Ca adolescent ai un rol important la școala, in familie, in grupul de prieteni însă ai o datorie și fata de comunitatea din care faci parte, și aceasta asociație mi a arătat eforturile continue ale acelor persoane pentru a aduce o schimbare de impact in comunitatea din care fac parte. Și sincer asta m-a motiv sa ma implic, și sa dau tot ce pot eu mai bun.

Chiar daca timpul n a fost mereu îngăduitor cu mine, pasiunea pentru binele altora creștea cu fiecare zâmbet pe care îl stârneam pe fata cuiva căruia zâmbetul ii era străin. “Asociația More Than a Smile” m-a învățat cum e sa te lovești de obstacole in cele mai bune momente dar și cum e sa le confrunți și sa treci peste ele împreuna.

Ma bucur enorm ca am onoarea sa ma dezvolt alături de oameni foarte dragi mie. 

Proiectul “Shoe Box” a fost o experiența unica. Deși aproape zilnic trebuia sa-ti furi din timpul tău ca sa te alături muncii in comun la Depozit, un loc in care orele treceau extrem de repede iar prieteniile se împleteau cu aceeași rapiditate. Am fost împreuna și la “vânătoare de cutii” pentru câteva ore bune, după care ne întorceam la depozit pentru mai multă munca. Dar toate aceste sacrificii au meritat din plin atunci când mai bine de 7000 de copii au simțit bucuria pe care Crăciunul o aduce in inimile tuturor.

Abia aștept proiectul de anul acesta in care îmi doresc din suflet sa creăm împreuna mai multe zâmbete pe fetele copiilor nevoiași.

Sustinatori:

[give_donor_wall form_id=6099]