Fundraiser Constantin Bogdan Popa – GI pentru animale

Constantin Bogdan Popa

Am ales mereu să susțin inițiativele care sunt aproape de sufletul meu! Pentru mine e important ca oamenii care cred în aceleași lucruri să colaboreze, sunt convins că numai așa vom reuși să schimbăm ce ne propunem.

Gestionarea animalelor de rasă comună a fost și este o prioritate pentru mine, atât ca proprietar de câini cât și ca reprezentant politic – consilier local la primăria municipiului Râmnicu Vâlcea. Am susținut de-a lungul timpului, în fața consiliului local, mai multe inițiative venite din partea asociațiilor de animale și am semnalat nereguli atunci când a fost cazul.

Particip cu drag la încă o ediție de Vâlcea Forest Run și am ales să susțin proiectul ”Pentru animale” în speranța că vom deveni mai vocali și că eforturile noastre cumulate vor avea un impact pozitiv asupra comunităților din județul vâlcea, dar și pentru că sunt convins că împreună putem gestiona mai bine problema animalelor comunitare.

Animalele au dreptul la o viață normală, o viață fericită, fără abuzuri, alături de oameni care le iubesc și le tratează cu respectul pe care îl merită!

Sustinatori:

[give_donor_wall form_id=6357]