Notice: Undefined index: options in /home/fundati1/valceaforestrun.fundatiacomunitaravalcea.ro/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192

Fundraiser Constantin Bogdan Popa – Asociația ATARAXIA

Constantin Bogdan Popa

M-am născut în Râmnicu Vâlcea, din tată constănțean, de aceea mi-am petrecut bună parte din copilărie acolo. Când m-am întors acasă, în clasa a 5-a, țin minte că m-a întristat diferența dintre amintirea idilică a orașului natal și realitatea urbană. După liceu am plecat la facultate, iar cultura din București și-a pus puternic amprenta asupra mea. Am experimentat tot ce am putut, de la jurnalism cu articole despre viața studențească, la organizarea de concursuri urbane de sport extrem, concerte și până la emisiuni online de cultura urbană. Arta și cultura urbană, în diferitele ei  forme, a fost și va rămâne o pasiune a mea.

De ce VISart?
Hai să colorăm Râmnicu Vâlcea așa cum ni-l dorim!

Cu toții ne dorim ca mai mulți prieteni, plecați, să se întoarcă acasă. Pentru asta, trebuie ca noi, care ne-am întors deja, să începem să dezvoltăm și cultural orașul nostru, prea mult captiv unei singure distracții: „Ce facem? / Hai la o cafea!”

Râmnicul se schimbă, se formează o comunitate frumoasă, din oameni care s-au întors acasă, dispuși să își aloce timpul, energia și pasiunea pentru acest oraș. În plus, imi doresc ca Râmnicu Vâlcea să devină un punct de atracție pentru turiști, nu doar un oraș de tranzit. Potențial există, iar Festivalul de Artă Stradală va arăta tuturor noua cultură a orașului, mult mai colorată și deschisă la nou și inedit!

Susținători:

[give_donor_wall form_id=3814]