Notice: Undefined index: options in /home/fundati1/valceaforestrun.fundatiacomunitaravalcea.ro/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192

Fundraiser Ceazar Alexandru Vladut – Asociatia ATARAXIA

Cezar Alexandru Vladut

Cine sunt?

Sunt Cezar m-am născut în Craiova, iar de la 9 ani m-am mutat în Râmnic, unde am locuit până am plecat la facultate, respectiv mi-am petrecut adolescența. Un oraș care atunci când m-am mutat îmi amintesc că era în topul orașelor din Europa la curățenie și care avea un aer mult mai curat și rece ca cel din Craiova.

M-am îndrăgostit foarte mult de oraș în această perioadă, de la primblările și alergările pe dealul Capela în parcul Zăvoi, la sala sporturilor și arenele romane, iar iarna cu sania lângă dealul alb.

Revin puțin la mine  și spun că după ce am plecat la facultate, din ce în ce mai mult mi-a plăcut cercetarea și am rămas în mediul academic la Universitatea Tehnică de Construcții București, unde am finalizat doctoratul și în prezent ocup și o funcție administrativă, respective sunt Prorectorul responsabil cu activitatea studenților, comunicarea, IT-ul și imaginea. 

Cu toate astea de mai bine de 3 luni ocup cea mai frumoasă meserie și anume cea de tată .

 

De ce susțin VISart?

Râmnicul, atunci când îl vizitez mi se pare din ce în ce mai bătrân și mai bolnav, un oraș gri căruia îi lipsesc din ce în ce mai multe motive să te atragă să îl vizitezi sau să vrei să revii. 

VISart din punctul meu de vedere propune să aducă culoare peste această mare de gri a orașului, o sămânță de bine care să se dezvolte și să crească în ceva foarte frumos. Arta disponibilă pentru toți și culoarea care să te facă să zâmbești necontrolat definesc un potențial mare și de acesta îmi îndemn prietenii să susțină acest proiect.

Sustinatori:

[give_donor_wall form_id=4002]