Fundraiser Alina Dina Tănăsie – Asociația AVA

Alina Dina Tănăsie

Sunt psiholog, profesor, psihoterapeut în formare și părinte de copil cu autism. De 8 ani am plecat într-o călătorie neplanificată, grea și plină de transformări. La 26 de ani m-am „trezit” ca picată din cer. Atunci am aflat diagnosticul. Acești 8 ani au însemnat un proces întreg de acceptare, al propriului copil și al meu.

Pentru a crește un copil special și a-l ajuta să aibă o autonomie cât mai mare, este nevoie de resurse. De aceea, împreună cu colegele de la AVA, vrem să ajutăm și părinții și copiii deopotrivă.

Cea mai mare nevoie a copiilor cu dizabilități din județul Vâlcea este aceea de a beneficia de un proces de recuperare care să aibă o abordare globală, care să țină cont nu doar de partea cognitivă, ci și de cea sufletească, psihomotrică, de conectare cu familia și integrare adecvată în sistem; o abordare care să pună accent pe conectarea cu sine și cu ceilalți atât a copilului cât și a părintelui.

O oră de recuperare (Terapie 3C, Terapie Montessori, kinetoterapie, ateliere de lucru și de socializare ca sprijin pentru copii și părinți) înseamnă 80 de RON. Avem nevoie de 375 de ore de terapie pentru primele 6 luni, ca să începem să ajutăm 20 de copii cu vârste cuprinse între 3 și 15 ani diagnosticați cu autism, sindrom Down, retard psihomotor și alte tulburări de dezvoltare și de psihomotricitate.

Ajută-mă să ajut și alți copii speciali!

Sustinatori:

DR

Dina Roxana

50,00 L octombrie 18, 2021
NS

Nicolaescu Stefan Catalin

200,00 L octombrie 18, 2021
P

100,00 L octombrie 15, 2021
GA

50,00 L octombrie 15, 2021
IR

Iosub Roxana

20,00 L octombrie 11, 2021

Din multe inimi mici, facem o inima și mai mare!

20,00 L octombrie 9, 2021
OA

Ocolisanu Alina

80,00 L octombrie 2, 2021

Imbratisam cu drag tot ceea ce claditi

IC

250,00 L octombrie 1, 2021
PD

Padure Denisa

200,00 L octombrie 1, 2021

Mult succes in acest demers, Alina!

MA

Mottram Andreea