Notice: Undefined index: options in /home/fundati1/valceaforestrun.fundatiacomunitaravalcea.ro/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192

Fundraiser Alex Codita – Fondul Științescu

Alex Codiță

Ma numesc Codita Alexandru, sunt nascut si crescut in Bucuresti. Am venit in Ramnicu Valcea acum 3 ani, timp in care m-am integrat perfect in aceasta comunitate. Sustin Fundatia Comunitara Valcea, astfel sustin orice proiect in care aceasta se implica.

 

Sunt fost sportiv de pe performanta, mi-am gasit pasiunea la varsta de 8 ani. Faptul ca am reusit sa imi gasesc pasiunea la o varsta mica m-a conturat si m-a ajutat sa imi canalizez atentia asupra unui lucru. Am evoluat constant, in prezent ajungand sa detin propria sala de lupte si sa antrenez peste 100 de oameni activi in total. Lucru posibil la varsta de 21 de ani doar pentru ca am investit inca de la 8 ani in aceasta pasiune.

 

Sustin cu tarie faptul ca orice copil trebuie sa ia contact cu cat mai multe domenii, respectiv industrii pentru a putea gasi placerea intr-una din ele. Canalizarea energiei pe un domeniu de la o varsta frageda va fi un avantaj enorm in viitor. Vreau ca fiecare copil sa aiba aceasta sansa!

 

Partea sportiva o cresc eu in Ramnicu Valcea prin conceptul The Beast Team, dau sansa tinerilor sa ia contact cu luptele intr-un mediu prietenos si educativ. As vrea sa aiba sansa aceasta si in domeniul scolii, echilibrul perfect al sportului. Am decis sa ma alatur Fondului Stiintescu pentru ca acestia sa descopere frumusetea stiintei. Acestia sustin elevii in inovare si creativitate. As vrea sa avem aceasta oportunitate in orasul nostru!

Sustinatori:

[give_donor_wall form_id=4242]