Fundația Comunitară Vâlcea HUB – Co-working &educational space

Fundația Comunitară Vâlcea

Proiect: FCVL HUB - Co-working & educational space

Fundația Comunitară Vâlcea se mută în casă nouă! Lucrăm pentru amenajarea unui spațiu comunitar – un cadru şi un loc pentru toți cei care cred că implicarea activă și dedicarea pot face diferența!

Prin Fondul pentru un viitor mai bun în comunități, 150.000 lei au fost alocați către Fundația Comunitară Vâlcea, în urma consultărilor cu comunitatea și analizei contextului local pentru crearea unui Hub educațional. Cu ajutorul partenerilor educaționali și ai mentorilor Științescu Vâlcea vom oferi gratuit ateliere STEAM și de educație de mediu copiilor, școlilor și liceelor din oraș în perioada septembrie 2022 – februarie 2023, în acest spațiu.

Pentru a îmbunătăți acest spațiu și a-l deschide și către tineri antreprenori, artiști, freelanceri, cu facilități de spațiu de co-working, laborator STEAM și imprimare 3D avem nevoie de sprijin.

Buget estimat inițial: 30000 de RON, pentru acoperirea cheltuielilor de gestionare a spațiului și a materialelor necesare desfășurării atelierelor și programelor dedicate tinerilor și cetațenilor pentru 10 luni. 

Fundraiseri ai proiectului