Notice: Undefined index: options in /home/fundati1/valceaforestrun.fundatiacomunitaravalcea.ro/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192

Final de campanie ”Adoptă un Pădurici” la Asociaţia Vatra cu idei!

Final de campanie ”Adoptă un Pădurici” la Asociaţia Vatra cu idei!

Felicitari Dana Radulescu si echipa!

„Așa cum se știe, pentru a crește un copil, e nevoie de o întreagă comunitate. La fel și cu ȘCOALA DE VARĂ PENTRU ADOLESCENȚI DE LA ȚARĂ!!! Ca să putem organiza o tabără de dezvoltare personală, pentru 20 de tineri liceeni din rural, o întreagă comunitate de sportivi a alergat pentru proiect la Vâlcea Forest Run în toamna anului trecut. Și tot a mai fost nevoie de resurse.

Așa că a trebuit să facem o nouă campanie de strângere de fonduri – ”Adoptă un Pădurici”. Păpușa noastră-mascotă ne-a purtat noroc: prin platforma Galantom s-au strâns 3250 de lei, 2500 prin donații directe și 800 de lei prin contul bancar al Asociației.

Asa ca 6550 de lei se adauga celor 9031 de lei de la VFR2022!

20 de Pădurici au ajuns la 20 de copii din România, pentru ca 20 de tineri adolescenți din 6 comune ale județului Vâlcea să poată participa la această școală de vară, în luna august, în Voineasa. Și toate acestea pentru că noi și vâlcenii noștri dragi (și alți români generoși) CREDEM din tot sufletul că tinerii de la țară au dreptul și ei la EDUCAȚIE NON-FORMALĂ, la programe de dezvoltare personală, la câștigarea unor abilități necesare timpurilor pe care le vor trăi.

Pregătirile sunt pe ultima sută de metri! Avem lista participanților formata din noii liceeni din 8 comune ale județului Vâlcea si ei se vor reuni in august la Voineasa.”

”Școala de vară pentru adolescenți de la țară” este un proiect al Asociaţia Vatra cu idei co-finanțat de Fundaţia Comunitară Vȃlcea prin Vâlcea Forest Run & MTB 2022, eveniment de alergare si strângere de fonduri pentru proiecte din comunitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *