Salutări cu bucurie și energie de la Vâlcea!

 

Și în 2023, Vâlcea Forest Run este un prilej de reconectare cu natura și cu realitatea de #acasă, propunând sportivilor să își dea întâlnire la Muzeul Satului Vâlcean de la Bujoreni. Promovăm sportul în natură și activăm spiritul filantrop al comunităţii vâlcene de pretutindeni.

Devenim împreună un trib numeros de sportivi amatori, profesioniști, nou veniți sau veterani, uniți de dorința de a dona timp, efort și poveste pentru comunitatea locală.

 

Detaliile tehnice ale acestei ediții sunt expuse pe larg în Regulament

 

Pe scurt, aici:

  • Înscrierea se face pe pagina de înscrieri Vâlcea Forest Run în perioada 20 august – 10 octombrie 2023 și poți opta pentru alergare, mers pe bicicletă sau sport cu familia, indiferent de locul în care faci aceste activități.
  • Traseele curselor de 5km, 10km, 21km, MTB21km sunt disponibile aici, cu track .gpx – Trasee VFR2023

a) #AlergămÎmpreună  reprezintă opțiunea în care pe 21 octombrie 2023 ne adunăm cu toții la poarta de start de la Muzeul Satului și alergăm împreună pe unul dintre cele 3 trasee marcate de către organizatori în pădurea din Valea Bujorencii. Nu uita de cursa copiilor care se va desfășura în aceeași zi. 

#PedalămÎmpreună pe 22 octombrie 2023 ne adunăm cu toții la poarta de start de la Muzeul Satului și pedalăm împreună pe traseul de 21 de km marcat de către organizatori în pădurea din Valea Bujorencii. Avem și categorie separată pentru electric bike!

 

b) #ȘtiințescuEverywhere în perioada 16-22 octombrie 2023, reprezintă opțiunea în care alegi când și unde vrei să alergi, să pedalezi, să înoți, să faci cățărare (sau orice alt sport) cu gândul la proiectele de acasă, în funcție de provocarea pe care ți-ai ales-o. Avem nevoie doar de o confirmare a turei făcute (de ex. Strava, GFit, Garmin, Polar etc.) pentru a beneficia de surprizele pregătite finisherilor.

 

Dovada alergării: foto, video, live, track-ul cursei și povestea ta

După ce alergi, te rugăm să ne trimiți pe facebook sau mail câteva fotografii cu tine sau zona pe unde faci sport, precum și un screenshot cu track-ul cursei. Noi le vom promova cât mai bine. Ne ajută să ne lași și câteva gânduri în care povestești despre cum a fost și de ce ai ales să ne fii alături, chiar și de la distanță. Pentru inspirație, aici (link) poți vedea niște participanți de la #AleargăAcasă de anul trecut.

  • Alege proiectul de dezvoltare comunitară pe care dorești să îl susții anul acesta. Contravaloarea a 50% din taxele de participare și cea a donațiilor individuale făcute de susținători direct pe site vor fi utilizate pentru susținerea proiectelor alese.
  • Postează pe social media pentru a le arăta prietenilor, colegilor și cunoscuților că depui efort pentru cauza în care crezi. Convinge lumea să te susțină cu donații și convinge și alți sportivi din jurul tău să se înscrie și să participe la Vâlcea Forest Run & MTB 2023! 

Notă: la #ȘtiințescuEverywhere nu vom face clasamente, ținând cont de faptul că participarea fiecărui sportiv va avea loc în condiții diferite și este imposibil să facem un clasament obiectiv.