Cum particip la Vâlcea Forest Run 2021?

Salutări cu bucurie și energie de la Vâlcea!

Știm foarte bine cât de importantă este natura în viața unui împătimit al sporturilor si că nimic nu se compară cu un traseu de alergare în pădure, noroiul de pe bocanci și aerul proaspăt care ne întărește plămânii. De aceea, ediția a patra a Vâlcea Forest Run se adaptează regulilor de siguranță actuale.

În 2021, Vâlcea Forest Run este un prilej de reconectare cu natura și cu realitatea de #acasă, propunând sportivilor să își dea întâlnire în inima comunității vâlcene, la Muzeul Satului Vâlcean. Promovăm sportul în natură și activăm spiritul filantrop al comunităţii vâlcene de pretutindeni.
Devenim împreună un trib numeros de sportivi amatori, profesioniști, nou veniți sau veterani, uniți de dorința de a dona timp, efort și poveste pentru comunitatea locală.

Detaliile tehnice ale acestei ediții sunt expuse pe larg în Regulament

Pe scurt, aici:

• Înscrierea se face pe pagina de înscrieri Vâlcea Forest Run în perioada 1-30 septembrie și poți opta pentru alergare, mers pe bicicletă sau sport cu familia, indiferent de locul în care faci aceste activități.

a) #AlergămÎmpreună reprezintă opțiunea în care pe 23 octombrie ne adunăm cu toții la poarta de start de la Muzeul Satului și alergăm împreună pe unul dintre cele 3 trasee marcate de către organizatori în pădurea din Valea Bujorencii.

b) #AleargăAcasă în perioada 18-31 octombrie 2021, reprezintă opțiunea în care alegi când și unde vrei să alergi sau să pedalezi cu gândul la proiectele de acasă, în funcție de cursa pe care ți-ai ales-o (5KM, 10KM, 21KM). Avem nevoie doar de o confirmare a turei făcute (de ex. Strava, GFit, Garmin, Polar etc.) pentru a beneficia de surprizele pregătite finisherilor.

Dovada alergării: foto, video, live, track-ul cursei și povestea ta

După ce alergi, te rugăm să ne trimiți pe facebook sau mail câteva fotografii cu tine sau zona pe unde alergi, precum și un screenshot cu track-ul cursei. Noi le vom promova cât mai bine. Ne ajută să ne lași și câteva gânduri în care povestești despre cum a fost și de ce ai ales să ne fii alături, chiar și de la distanță. Pentru inspirație, aici (link) poți vedea niște participanți de la #AleargăAcasă de anul trecut.

c) Aleargă & Pedalează pentru Științescu în ziua de 24 octombrie, reprezintă opțiunea în care ai posibilitatea să termini cursa alături de noi, în cadrul Muzeului Satului Vâlcean și să fii premiat. Cursa este necronometrată, dar ne bucurăm dacă ne spui cât de mult ai alergat sau ai pedalat pentru Științescu!

Dacă alegi să faci sport pentru Științescu de oriunde, avem nevoie de o dovadă a turei făcute (de ex. Strava, GFit, Garmin, Polar etc.) pentru a putea beneficia de surprizele pregătite finisherilor.

• Alege proiectul de dezvoltare comunitară pe care dorești să îl susții anul acesta. Contravaloarea a 50% din taxele de participare și cea a donațiilor individuale făcute de susținători direct pe site vor fi utilizate integral pentru susținerea proiectelor alese.
  • Postează pe social media pentru a le arăta prietenilor, colegilor și cunoscuților că depui efort pentru cauza în care crezi. Convinge lumea să te susțină cu donații și convinge și alți sportivi din jurul tău să se înscrie și să participe la Vâlcea Forest Run 2021!

Notă: la #AleargăAcasă și Aleargă și Pedalează pentru Științescu nu vom face clasamente, ținând cont de faptul că participarea fiecărui alergător va avea loc în condiții diferite și este imposibil să facem un clasament obiectiv.