Cum particip la Vâlcea Forest Run 2020?

Salutări cu bucurie și energie de la Vâlcea!

Știm că 2020 a venit cu multe provocări pentru toată lumea, iar evenimentele sportive nu sunt o excepție. Știm foarte bine cât de importantă este natura în viața unui împătimit al sporturilor si că nimic nu se compară cu un traseu de alergare în pădure, noroiul de pe bocanci și aerul proaspăt care ne întărește plămânii. De aceea, ediția a treia a Vâlcea Forest Run are un format nou, adaptat regulilor de siguranță actuale. 

În 2020, Vâlcea Forest Run este un prilej de reconectare cu natura și cu realitatea de #acasă, propunând sportivilor să evadeze “acasă pentru acasă”, de oriunde ar fi. Promovăm sportul în natură și activăm spiritul filantrop al comunităţii vâlcene de pretutindeni.
Devenim împreună un trib numeros de sportivi amatori, profesioniști, nou veniți sau veterani, uniți de dorința de a dona timp, efort și poveste pentru comunitatea locală.

Detaliile tehnice ale acestei ediții sunt expuse pe larg în Regulament. 

Pe scurt, aici:

  1. Înscrierea se face pe pagina de înscrieri Vâlcea Forest Run în perioada 1-30 septembrie și poți opta pentru alergare, mers pe bicicletă sau sport cu familia, indiferent de locul în care faci aceste activități.
  2. a) #aleargăacasă în perioada 1-11 octombrie 2020, reprezintă opțiunea în care alegi când, unde și cât vrei să alergi sau să pedalezi cu gândul la proiectele de acasă. Avem nevoie doar de o confirmare a turei făcute (de ex. Strava, GFit, Garmin, Polar etc.) 

b) #aleargăînpădure reprezintă opțiunea în care în 10 și 11 octombrie poți veni la poarta de start de la Muzeul Satului și să alergi sau să pedalezi pe un traseu în pădurea din Valea Bujorencii. Pentru această opțiune vom avea un număr limitat de sportivi pe interval orar. Intenția de a alerga în pădurea Valea Bujorencii se transmite organizatorilor pe e-mail office@fundatiacomunitaravalcea.ro, pâna în data de 30.09.2020 pentru a putea programa din timp.

  1. Alege proiectul de dezvoltare comunitară pe care dorești să îl susții anul acesta. Contravaloarea a 50% din taxele de participare și cea a donațiilor individuale făcute de susținători direct pe site vor fi utilizate integral pentru susținerea proiectelor alese.
  2. Începând cu 1 octombrie, ai la dispoziție 10 zile pentru a-ți alege ziua în care vei alerga sau pedala pentru cursa la care te-ai înscris. Poți invita și alți prieteni să se înscrie și să concurați împreună, de oriunde.Invită cât mai mulți prieteni sportivi să alerge, să pedaleze și să susțină la rândul lor proiectul ales de tine.
  3. Monitorizează-ți activitatea sportivă în perioada 1 – 11 octombrie și trimite-ne până pe 12 octombrie o dovadă a acesteia (link către o aplicație de urmărire prin GPS a antrenamentelor (Garmin/ GFit/ Strava/ Polar etc), pentru a beneficia de surprizele pregătite finisherilor!
  4. Postează pe social media pentru a le arăta prietenilor, colegilor și cunoscuților că depui efort pentru cauza în care crezi. Convinge lumea să te susțină cu donații și convinge și alți sportivi din jurul tău să se înscrie și să participe la Vâlcea Forest Run 2020!

Evadăm “acasă pentru acasă”, oriunde am fi!