Fundraiser Vâlcea Forest Run & MTB

Am strâns 350 LEI din totalul de 500

70%

Simona

 

Dorobanțu

Învățăm să reciclăm

Reciclarea nu este doar o practică a adulților- și copiii pot fi implicați în protejarea planetei. Educarea lor de când sunt mici este important pentru ca obiceiurile bune să le intre în reflex pe tot parcursul vieții.

La C.N.I. ,,MATEI BASARAB’’ ne propunem să abordăm această problemă, cu mic cu mare. Ȋmpreună cu elevii mei ne vom implica în amenajarea locurilor de reciclare în şcoală şi în sala de clasă şi vom încerca punerea în practică a celor 3 R (reducere, reutilizare, reciclare). Dorim să implementăm în școala noastră un proiect complet de educație pentru mediu, care să susțină înțelegerea și interiorizarea valorilor legate de sustenabilitate și dezvoltare durabilă. Clusterele noastre de reciclare vor fi un motor de acțiune la nivelul școlii pentru adoptarea unui comportament conștient și responsabil față de mediul înconjurător.

Vă rugăm să ne ajutaţi cu o donaţie! Mulţumim!

Ȋmpreună pentru un mediu curat şi o viaţă sănătoasă!
Donațiile s-au incheiat! Vă mulțumim și ne vedem la anul cu alte proiecte!

Donatorii și mesajele lor

50 LEI

Pentru o viață sănătoasă fără deșeuri

Donator: Anonim

50 LEI

Pentru a avea un mediu curat, nepoluat, cu un aer proaspăt fără particule și o apă limpede așa cum iese ea din munți! Prin simplul fapt că reciclăm, refolosim sau reducem consumul de materie ajută foarte mult naturii, intrucât îi consevăm materiile pe care le are!

Donator: Nuță Constantin-Marius

50 LEI

Viitorul nostru / E prezentul vostru, / Il vrem curătat, / Îngrijit și aranjat! / Dacă ne iubiți, / Hai la reciclat , / Dati „share” la protejat!Noi la pedagogic invatam/Natura sa o protejăm!

Donator: Nita Cristiana maria

50 LEI

Imi doresc sa se puna un mare accent pe reciclare!

Donator: Popa Gabriela Luminita

50 LEI

Protejarea mediului este singura modalitate prin care viața poate continua să prospere pe această planetă. Felicitări pentru implicare! 👏

Donator: Păun Claudia Maria

50 LEI

Planeta ,sursa noastră de viață,trebuie respectată,este cel mai frumos și mai complex lucru pe care îl deținem.

Donator: Nitoi Monica Krista

50 LEI

Educația pentru mediu- pas important spre un viitor mai curat al comunității noastre!

Donator: Marciuc Maria-Cristina