Fundraiser Vâlcea Forest Run & MTB

Am strâns 400 LEI din totalul de 500

80%

Aurelia

 

Sanda

Râmnicul meu – concurs de pictură pentru copii

Aurelia Sanda mă numesc, sau cum mă știu prietenii “ Auraș”, artist plastic, președinte interimar UAP Ramnicu Vâlcea si profesor de specialitate la Liceul de Arte ”Victor Giuleanu”.

După absolvirea Universității de Artă si Design din Cluj Napoca, am trait si muncit in SUA, Florida peste zece ani, iar acum imi indeplinesc visul de a transmite mai departe pasiunea pentru frumos, pentru artă si pentru cultură. Ardeleancă de origine, Vâlcea m-a adoptat cu brațele deschise – aici este familia mea personal si profesional!

Așa cum eu am avut susținerea necondiționata a părinților si profesorilor care m-au inspirat in domeniul artei, si eu la rândul meu vreau să am același impact asupra generației tinere, să ghidez, să ajut, să inspir.

Acest concurs de pictură, facilitează intr-o măsură semnificativă descoperirea vocației, eliberarea creativității, spiritul competitiv, interpretarea personală pe o temă dată anual, impactul expunerii intr-o galerie de artă si mai ales creșterea stimei de sine! Eu sunt pentru!!

“Artiștii sunt doar copii care refuză să pună jos creioanele. “

Al Hirschfeld Caricaturist american

Donatorii și mesajele lor

50 LEI

Multa bafta !

Donator: Anonim

50 LEI

👍

Donator: Burnaz Romulus

50 LEI

Donator: Purcarea Ovidiu Endi

50 LEI

Tot înainte!

Donator: Purcarea Alina

100 LEI

Mult succes în continuare! La cât mai multe proiecte minunate pentru copiii noștri minunați!

Donator: Militaru Andreea

50 LEI

Donator: Niculescu Izabela

50 LEI

Mult succes!

Donator: Georgiana Rotaru