Fundraiser Vâlcea Forest Run & MTB

Am strâns 300 LEI din totalul de 500

60%

Gina

 

Richițeanu

Învățăm să reciclăm
Invitație la reciclare: Susține proiectul nostru și contribuie la o schimbare conștientă în realitatea tuturor!

Proiectul nostru vizează formarea de atitudini conștiente și practice privind reducerea, reutilizarea și reciclarea resurselor.

După cum știi, ne aflăm într-un moment crucial în ceea ce privește resursele naturale ale planetei. Potrivit datelor recente, la data de 2 august 2023, umanitatea a epuizat toate resursele pe care Pământul le poate produce într-un an. 

În ceea ce privește România, suntem într-o situație și mai critică, consumând aceste resurse dezechilibrat și intrând în „datorie ecologică” chiar din 11 iunie. Aceasta ne plasează pe locul 30 în topul țărilor cu cel mai ridicat grad de risipă.

Cu toții avem responsabilitatea de a schimba această paradigmă nesustenabilă. De aceea, am creat un proiect care are scopul de a educa și implica elevii în procesul de conservare a mediului înconjurător. Prin formarea a 3 clustere de reciclare la nivelul școlii, adresate diferitelor niveluri de vârstă (primar, gimnazial, liceal), ne propunem să transformăm această inițiativă într-un obicei conștient.

Proiectul va oferi elevilor atât informații esențiale despre importanța reciclării și gestionarea responsabilă a resurselor, cât și spații practice pentru colectarea selectivă. Acest lucru va ajuta la formarea unei conștiințe durabile încă de la o vârstă fragedă. Atelierele de informare adaptate nivelului lor de înțelegere și spoturile de colectare materiale reciclabile în fiecare clasă vor face din grija față de mediu o obișnuință și o parte integrantă a vieții lor.

Pentru a face acest proiect posibil, avem nevoie de sprijinul tău generos. Fiecare donație contează și ne va ajuta să achiziționăm materialele necesare pentru atelierele de informare, să amenajăm spoturile de colectare și să asigurăm că acest program educativ se va răspândi și în casele elevilor, prin atelierele pentru părinți.

Te invit să te alături efortului nostru de a construi un viitor mai verde și mai durabil. Orice contribuție financiară din partea ta ne va aduce mai aproape de realizarea acestui scop nobil. 

Îți mulțumesc că ești alături de noi în această călătorie pentru o planetă mai sănătoasă și echilibrată!
Donațiile s-au incheiat! Vă mulțumim și ne vedem la anul cu alte proiecte!

Donatorii și mesajele lor

100 LEI

Succes!

Donator: Albinaru Delia

150 LEI

La multi ani, Doamna Gina!!! Super Ambasador ❤️🏆🎉🎂🥳❤️

Donator: Anonim

50 LEI

Felicitari, Gina! Susținem salvarea planetei! Impresionant sa vedem oameni întreprinzători! Ne bucurăm sa vedem oamenii din toată lumea, Fericiți!

Donator: Sotir Diana