Fundraiser Vâlcea Forest Run & MTB

Am strâns 1500 LEI din totalul de 1500

100%

Gabriela

 

Solomon

FCVL Hub – Co-working and educational space
De când a apărut Cristiana (fetiţa noastră care are acum 5 ani si 8 luni), s-a conturat şi gândul să ne întoarcem la Râmnicu Vâlcea – oraşul soţului meu şi oraşul în care am făcut şcoala generală şi liceul. Suntem la Vâlcea de patru ani şi jumătate și între timp a apărut încă un membru al familiei – Mihai.

Pentru copiii noştri suntem voluntari şi fundraiseri pentru Fundaţia Comunitară Vâlcea, prima fundație comunitară din Oltenia și una din cele 18 existente în ţară. În ultimii patru ani am strâns cu ajutorul vostru peste 40000 de lei pentru înfiinţarea Fundaţiei Comunitare Vâlcea şi pentru proiecte susținute în comunitatea vâlceană.

În dezvoltarea mea au contat foarte mult oportunităţile din liceu (un program educaţional alternativ care a format peste 10000 de tineri în toată ţara și conferințe în străinătate), aşa că îmi doresc tare mult să continuăm să contribuim la crearea acestor oportunităţi pentru elevii, profesorii şi părinţii din judeţ și din regiunea Olteniei. Anul acesta continuăm Fondul Științescu la Vâlcea (a treia ediție) și construim o nouă oportunitate – un spațiu de activare comunitară – FCVL Hub – Co-working & educational space! Avem nevoie de ajutor ca să ne ducem proiectele mai departe. Iar o fundaţie care îşi asumă proiecte curajoase în educaţie, social, dezvoltare sustenabilă are o mulţime de costuri (administrative, cu salarii, chirie, logistică), costuri care nu întotdeauna pot fi acoperite din granturi sau proiecte finanţate privat. De aceea, eu, Cristiana şi Mihai o să facem sport în familie și la Vâlcea Forest Run 2023! Ajută proiectul pe care îl susțin printr-o donație
Donațiile s-au incheiat! Vă mulțumim și ne vedem la anul cu alte proiecte!

Donatorii și mesajele lor

50 LEI

Felicitari si succes!

Donator: Albinaru Delia

100 LEI

Spor!

Donator: I. Letitia

15 LEI

Donator: Anonim

50 LEI

Donator: Smarandescu Martha

300 LEI

Mult succes!

Donator: Anonim

500 LEI

❤️

Donator: Maria Marin

100 LEI

Donator: Baitoiu Mirabela

60 LEI

Donator: Anonim

325 LEI

💫♥️

Donator: Fainisi Mada