Fundraiser Vâlcea Forest Run & MTB

Am strâns 1100 LEI din totalul de 1800

61.11%

Gabriela

 

Popescu

Râmnicul meu – concurs de pictură pentru copii

Bună ziua tuturor! Mă numesc Gabriela Popescu. Sunt critic de artă și membru al Filialei Râmnicu Vâlcea a UAP din România. Sunt implicată în organizarea proiectului „Râmnicul meu”, un concurs de pictură destinat elevilor vâlceni din clasele I-XII, atât de la școlile din oraș și din localitățile limitrofe, cât și de la Liceul de Artă „Victor Giuleanu”.

Concursul își propune descoperirea și promovarea unor tineri talentați, precum și încurajarea lor pentru a deveni următoarea generație de artiști profesioniști sau de buni cunoscători și consumatori de artă.

De asemenea, dorim să promovăm prin intermediul acestei competiții atât creativitatea în rândul tinerilor, cât și o mai bună cunoaștere de către publicul larg a valorilor locale, a monumentelor, a tradițiilor, a performanțelor artistice, a tot ceea ce face din Râmnicu Vâlcea un centru cultural și artistic deosebit de important în zona Olteniei.

Pentru toate aceste motive, vă propun să ne sprijiniți în adunarea sumei necesare pentru finanțarea ediției de anul viitor a acestui concurs. Haideți să le arătăm copiilor pasionați de pictură din orașul nostru că le încurajăm creativitatea și dorința lor de a deveni artiștii de mâine!

Donatorii și mesajele lor

50 LEI

Te felicit Gabi, pentru susținerea tinerilor talentați, pentru promovarea valorilor locale, a tradițiilor. Fapt pentru care sunt mandra sa te susțin în proiectele tale,știu cât de mult iubești munca pe care o faci. Mult succes pe mai departe!

Donator: Mihaela Găman

200 LEI

Mult succes!! Felicitari ! Sper sa nu renuntati, sa continuati si sa reusiti!!

Donator: Anonim

100 LEI

Donator: Anonim

100 LEI

Go, go, go!

Donator: Vlad Stoiculescu

100 LEI

E o placere sa stii ca sustii pe cineva asa talentat!

Donator: Chirnogeanu Silvia

50 LEI

Donator: Anonim

30 LEI

Donator: Anonim

200 LEI

Donator: Anonim

100 LEI

Mult succes! Arta imbogateste viata fiecaruia dintre noi 🤍

Donator: Manea Madalina

70 LEI

Felicitări, Gabriela, pentru implicare și inițiativă!

Donator: Militaru Andreea

100 LEI

❤️

Donator: damian alex