Fundraiser Vâlcea Forest Run & MTB

Am strâns 0 LEI din totalul de 500

0%

Ana

 

Gruițoiu

Învățăm să reciclăm
La Colegiul Național de Informatică “Matei Basarab” din Râmnicu Vâlcea, instituție de învățământ ce mi-a fost a doua casă timp de 4 ani, se desfășoară o inițiativă tare dragă mie și pe care am onoarea de a o susține în calitate de Ambasador. Proiectul “Invățăm să reciclăm!” aduce în prim-plan necesitatea protejării mediului înconjurator, stimulând beneficiarii să ia decizii prietenoase cu natura și să acționeze în conformitate cu regula celor 3R (Redu, Reutilizează, Reciclează). Grupul de beneficiari este format din 75 de elevi ai C.N.I.M.B, de nivel primar, gimnazial și liceal, ce vor avea șanse de a participa la ateliere de informare și vor fi implicați în procesul de amenajare a unor locuri dedicate reciclării la nivelul claselor din care fac parte.

Fondurile ce urmează a fi strânse vor fi folosite pentru a asigura materialele didactice utilizate în cadrul atelierelor și infrastructura necesare colectării selective.

Vă invit, deci, să susțineți această inițiativă și să contribuiți nu numai la dezvoltarea unei școli mai “verzi”, ci și la creșterea unei generații tinere mai bine educate cu privire la problemele de mediu.

Schimbarea începe astăzi. Schimbarea începe cu noi…
Donațiile s-au incheiat! Vă mulțumim și ne vedem la anul cu alte proiecte!

Donatorii și mesajele lor