Fundraiser Vâlcea Forest Run & MTB

Am strâns 115 LEI din totalul de 500

23%

Alexandra

 

Stanciu

Școala de vară pentru adolescenți de la țară

În viața mea, am avut privilegiul să întâlnesc o persoană care nu mă cunoștea, dar care a crezut în visul meu. Acest om a făcut un gest de ajutorare, un gest care, la acel moment, poate pentru el nu a însemnat prea mult, dar a avut un impact uriaș asupra vieții mele. În momentul în care am realizat că nu știu cum să îi mulțumesc, acea persoană mi-a împărtășit cuvintele sale înțelepte: „când faci un bine, scopul este să nu se întoarcă direct la tine, ci acel bine să fie dat mai departe. Dacă toți facem acest gest, creăm oameni mai buni care crează oameni buni.”

Această întâmplare m-a făcut să înțeleg potențialul impactului pozitiv pe care îl putem avea asupra vieților celorlalți, chiar și asupra celor pe care nu îi cunoaștem. Acest impact se va reflecta în societatea în care trăim, și aici intervine proiectul „Școala De Vară Pentru Adolescenți De La Țară” creat de Asociația „Vatra cu Idei”.

Gestul simplu pe care îl facem azi poate avea un impact exponențial în viața unui tânăr, în special în mediul rural, unde accesul la resurse educaționale și sprijinul emoțional pot fi limitate. Această școală de vară își propune să creeze un impact semnificativ în viețile adolescenților de la țară, tineri cu potențialul de a aduce schimbări pozitive în comunitățile lor.

De ce ar trebui să donăm la acest proiect? Pentru că este unul dintre acele proiecte care au cu adevărat impact în societate. Un exemplu concret sunt eu și colegii mei din generația mea, care am crescut în mediul rural și am beneficiat de programe implementate de Vatra. Astăzi, suntem adulți încrezători și dedicați care continuăm să voluntariem și să ne implicăm activ în societate, pentru a da mai departe binele pe care l-am primit.

Haideți să fim parte din acest lanț de generozitate și schimbare! Împreună cu tine, dăm binele mai departe și contribuim la crearea unei lumi mai bune pentru tinerii din mediul rural.

Donatorii și mesajele lor

100 LEI

Tineti-o tot asa.Faceti o treaba minunata.

Donator: CAMELIA SCARLAT

15 LEI

Trebuie sa ne vedem la o cafea, Alexandra!!!!!

Donator: Gogioman Alexandra